fbpx

NË “ACIBADEM SISTINA” U DHURUAN MBI 200 NJËSI GJAKU GJATË AKSIONIT TË DHURIMIT TË GJAKUT

14.03.2023

Më 9 dhe 13 mars Spitali klinik “Acibadem Sistina” në bashkëpunim me organizatën komunal të Kryqit të Kuq- Karposh dhe Institutin e mjekësisë së transfuzionit u realizuan dy aksione për dhurim të gjakut. Gjatë aksionit dyditor u dhuruan 212 njësi gjaku. Pjesëmarrja e më shumë se 200 punonjësve duke përfshirë përfaqësuesit e menaxhmentit, është një dëshmi e fortë për humanizmin dhe dëshirën që të dhurohet gjak për të shpëtuar një jetë. Me mesazhe të fuqishme, punonjësit motivuan kolegët e tyre që të përfshihen në mënyrë masive në veprimet e ardhshme. Spitali klinik “Acibadem Sistina” edhe në të ardhmen do të vazhdojë të jetë një kompani me përgjegjësi shoqërore e cila do të marrë pjesë në më shumë aksione për dhurim të gjakut dhe ngjarje humanitare.

krvodariteli