fbpx

Lulet e paqes, dashurisë dhe lumturisë për të gjithë foshnjat e lindura në Ditën e Krishtlindjeve

08.01.2021

Me vizatimet e tij me motive lulesh, artisti dhe humanisti i njohur Zhivko Popovski- Cvetin Popovski i gëzoi nënat në “Acibadem Sistina” të cilat sollën në jetë fëmijët e tyre gjatë festave të Krishtlindjeve. Lulet e paqes, dashurisë dhe lumturisë, siç i quan ai janë pikturuar për të gjitha foshnjat në Departamentin e Kujdesit neonatal. Ky akt është pjesë e aksionit të madh me të cilin artisti dhe humanisti zbukuron Festën e Krishtlindjeve të gjitha nënave në spitalet në të gjithë vendin.