fbpx

Lojtari i hendbollit Ferreira Moraish Rozherio i operuar me sukses në “Acibadem Sistina”

14.11.2018

Lojtari qëndror i klubit më të suksesshëm të hendbollit në Maqedoni, RK Vardar, Ferreira Moraish Rozherio u kthye në shtëpi pas një operacioni në gju. Ndërhyrja u krye nga Dr. Mihajllo Ivanovski, traumatolog, së bashku me ekipin kirurgjik të Acibadem Sistina.

Rozherio shkurtimisht na tregoi për përvojën e tij me spitalin dhe ekipin mjekësor që e solli atë përsëri në këmbë:

“Për mua zgjedhja e spitalit ishte e qartë, menjëherë vendosa të trajtohesha në” Acibadem Sistina “, problemi me gjurin tim iu besua traumatologut me përvojë Dr. Mihajllo Ivanovski. I gjithë trajtimi që mora që nga konsultimi i parë, deri pas operacionit ishte në nivelin më të lartë dhe tepër profesional. Dr. Ivanovski ishte në dispozicion në çdo kohë për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve që kisha dhe ishte një mbështetje e madhe për mua gjatë gjithë këtij procesi. Unë nuk mund të kërkoj asgjë më shumë nga i gjithë ekipi mjekësor që më ndihmoi të ngrihem përsëri në këmbë,  gjithmonë do të jem mirënjohës për faktin që tani do të mund të kthehem përsëri  në fushë “.

Lojtarin qëndror, pas operacionit e pret një periudhë e caktuar rehabilitimi që pritet të fillojë pas dy javësh dhe parashikohet të zgjasë 6-8 javë.

“Ferreira është në formë shumë të mirë dhe pres që të shërohet krejtësisht për një kohë sa më të shpejtë të mundshme. Operacioni ka shkuar shumë mirë dhe pas periudhës së nevojshme të rehabilitimit për të cilën janë të nevojshme rreth dy muaj, unë jam i lumtur që do ta shoh përsëri në fushën sportive , pikërisht gjatë fillimit të sezonit të hendbollit të stinës së pranverës “, thotë Dr. Ivanovski.