fbpx

Ndihmës mjek

Released on: 14/04/2019
Status: Active

Spitali klinik “Acibadem Sistina” ka nevojë për:

 • Ndihmës mjek (1 ekzekutues)

PËRSHKRIMI I VENDIT TË PUNËS

Ndihmës mjeku, si pjesë e ekipit të Spitalit klinik “Acibadem Sistina” kujdeset vazhdimisht për higjenën personale dhe ushqimin e pacientit, kryen transportin e pacientit brenda spitalit, mbështet dhe ndihmon personelin mjekësor gjatë pozicionimit të pacientëve gjatë kontrolleve dhe intervenimeve.

KUALIFIKIMET DHE NJOHURITË E NEVOJSHME

 • Të ketë përfunduar shkollën e mesme
 • Njohja e gjuhës angleze dhe /ose gjuhës shqipe (shkrim, lexim, komunikim) konsiderohet prioritet
 • Përvoja si ndihmës mjek konsiderohet prioritet

PROFILI PERSONAL

 • Qëndrim profesional ndaj punës, përgjegjësi dhe disiplinë
 • Respekt ndaj rregullave dhe kodit të punës
  Respektim i sekreteve profesionale
 • Kujdes dhe saktësi në punë
 • Aftësi të shkëlqyera komunikative
 • Fleksibilitet
 • Përshtatshmëri
 • Qëndrim dhe sjellje pozitive, gatishmëri për t’iu përgjigjur nevojave të pacientëve
 • Etikë të lartë në punë

POZICIONI NË ORGANIZATË

 • Ndihmës mjeku është përgjegjës ndaj infermieres përgjegjëse të departamentit dhe kryeinfermieres së spitalit.

INFORMACIONE TË TJERA SHTESË

Njoftimi është i hapur për pesë ditë pune. Aplikimi bëhet në e-mail adresën e mëposhtme: hr@acibademsistina.mk  ose në adresën postare: Spitali klinik “Acibadem Sistina”, Rr. Skupi 5A, 1000 Shkup.

 • Aplikim i rregullt konsiderohet çdo aplikim në kohë pas shpalljes së njoftimit
 • Diskrecioni i kandidatëve është i garantuar
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të thirren në intervistë

Aplikimi për punësim online

Прикачете CV *

Njoftime aktive

PositionDepartamentetReleased onStatus
Management Trainee17/01/2020Active
Një punëtor të përgjithshëm15/01/2020Active
Infermiere – obstetërGjinekologjia dhe obstetrika12/11/2019Active
Doktor i mjekësisë01/10/2019Active
Pastruese15/04/2019Active
Infermiere10/04/2019Active