fbpx

Infermiere

Released on: 20/07/2020
Status: Active

Spitali klinik “Acibadem Sistina” ka nevojë për:

 • Infermiere (1 ekzekutuese)

PËRSHKRIMI I PUNËS

Infermierja si pjesë e stafit të Spitalit klinik “Acibadem Sistina” kryen kujdes të vazhdueshëm mjekësor dhe mbështetje infermierore për pacientët.

AFTËSITË DHE NJOHURITË E NEVOJSHME

 • Të ketë përfundur të paktën shkollën e mesme mjekësore dhe të ketë përfunduar provimin shtetëror
 • Të ketë eksperiencë pune si infermiere
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze (shkrim, lexim, komunikim)

PROFILI PERSONAL

 • Qëndrim profesional ndaj punës, përgjegjësi dhe discipline
 • Aftësi për të marrë iniciativa dhe për tu motivuar në lidhje me edukimin/ përmirësimin e vazhdueshëm të njohurive
 • Respektim  të rregullave dhe kodit të punës
  Respektim i sekreteve profesionale
 • Kujdes dhe saktësi në punë
 • Aftësi të shkëlqyera komunikative
 • Fleksibilitet
 • Përshtatshmëri
 • Qëndrim dhe sjellje pozitive, gatishmëri për t’iu përgjigjur nevojave të pacientëve
 • Etikë të lartë në punë

INFORMACIONE TË TJERA SHTESË

 • Njoftimi është i hapur për pesë ditë pune. Aplikimi bëhet në e-mail adresën e mëposhtme: hr@acibademsistina.mk ose në adresën postare: Spitali klinik “Acibadem Sistina”, Rr. Skupi 5A, 1000 Shkup.
 • Aplikim i rregullt konsiderohet çdo aplikim në kohë pas shpalljes së njoftimit
 • Diskrecioni i kandidatëve është i garantuar

Aplikimi për punësim online

Прикачете CV *


Njoftime aktive

PositionDepartamentetReleased onStatus
Zyrtar për sigurimin e pronës dhe personave09/02/2021Active
Punëtor elektroteknik për instalime të tensionit të ulët09/12/2020Active
16/09/2020Active
Ndihmës mjek07/08/2020Active
Doktor i mjekësisë01/10/2019Active
Pastruese15/04/2019Active