fbpx

Infermiere

Released on: 15/09/2022
Status: Active

Spitali klinik “Acibadem Sistina” ka nevojë për:

 • Infermiere (1 ekzekutuese)

PËRSHKRIMI I PUNËS

AFTËSITË DHE NJOHURITË E NEVOJSHME

 • Të ketë përfunduar të paktën shkollën e mesme mjekësore dhe të ketë përfunduar provimin shtetëror
 • Të ketë eksperiencë pune në trajtimin e pacientëve me sëmundje infektive
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese
 • Aftësi për punë në ekip
 • Etikë të lartë në punë

PROFILI PERSONAL

 • Qëndrim profesional ndaj punës, përgjegjësi dhe disiplinë;
 • Respektim të rregullave dhe kodit të punës;
 • Kujdes dhe saktësi gjatë punës;
 • Fleksibilitet;
 • Përshtatshmëri;
 • Etikë të lartë në punë

INFORMACIONE TË TJERA SHTESË

 • Infermierja është përgjegjëse ndaj kryeinfermieres së spitalit.

INFORMACIONE TË TJERA SHTESË

 • Njoftimi është i hapur për pesë ditë pune. Aplikimi bëhet në e-mail adresën e mëposhtme: hr@acibademsistina.mk  ose në adresën postare: Spitali klinik “Acibadem Sistina”, Rr. Skupi 5A, 1000 Shkup.
 • Aplikim i rregullt konsiderohet çdo aplikim në kohë pas shpalljes së njoftimit
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të thirren në intervistë
 • Diskrecioni i kandidatëve është i garantuar

Aplikimi për punësim online

  Прикачете CV *


  Njoftime aktive

  PositionDepartamentetReleased onStatus
  Teknik i makinerisë 20/11/2022Active
  Teknik i laboratorit mjekësor në departamentin e gjenetikës (1 ekzekutues)12/11/2022Active
  Pastrues23/09/2022Active
  Ndihmës infermier14/09/2022Active