fbpx

Hendbollisti Disinger u operua me sukses

10.12.2019
kristijan
 

Pas ndërhyrjes së kryer me sukses në gju, për shkak të sanimit të lëndimit serioz, reprezentuesi gjerman në KH Vardar, Kristian Disinger erdhi për ekzaminim kontrollues te Dr. Mihajllo Ivanovski. Sportisti i ri thotë se ndihet mirë dhe se mezi pret ta kalojë periudhën e rehabilitimit dhe të kthehet në terrenet sportive.

Deri tani shumë sportistë kanë gjetur zgjidhjen për lëndimet sportive në Departamentin e ortopedisë dhe traumatologjisë në spitalin “Acibadem Sistina” mes tyre edhe hendbollistët e kampionit evropian “Vardar”.