fbpx

Foshnjat tona të Vitit të Ri

03.01.2019

Në ditën e parë të vitit 2019, foshnjat tona tradicionale të Vitit të Ri ishin një surprizë e vërtetë për nënat në Departamentin e neonatologjisë. Të veshur si dhurata të Vitit të Ri, dhuruan një pamje magjike dhe buzëqeshje në portretet e nënave. Përveç kësaj, imazhi i përrallës së Vitit të Ri u plotësua nga Babagjyshi i Vitit të Ri, i cili i dërgoi foshnjat e veshura si dhurata të Vitit të Ri në dhomat në të cilat ndodheshin nënat e tyre.

Shijoni fotografitë tona të parezistueshme të festave!