fbpx

Foshnjat më të bukura për Vitin e Ri

01.01.2020

Foshnjat janë dhuratat më të bukura dhe më të sinqerta. Me buzëqeshjen e tyre i mbushin zemrat me dashuri dhe ngrohtësi. Në ditën e parë të Vitit të Ri, foshnjat në Departamentin e Neonatologjisë në “Acibadem Sistina” ishin surprizë. Të veshura si dhurata të Vitit të Ri i kanë ngrohur zemrat e nënave të cilat priten pa durim t’i marrin në krah. Engjëllit e vegjël dhanë një imazh të pazakonshëm në departamentin tonë duke shënuar fillimin e shkëlqyeshëm të Vitit të Ri. Jemi të lumtur se gjesti ynë shkaktoi një befasi të këndshme dhe fillim simbolik për Vitin e Ri.
Me kënaqësi i ndajmë fotografitë të cilat zbukuruan Vitin të Ri.