fbpx

FOSHNJAT E PAREZISTUESHME TË VITIT TË RI

01.01.2023

Balona, shumë buzëqeshje dhe lotë gëzimi – me emocione të tilla filloi mëngjesi i parë i vitit të ri 2023 në departamentet e gjinekologjisë, obstetrikës dhe neonatologjisë në Spitalin klinik “Acibadem Sistina”.

nb

Nënat i prisnin pa durim “dhuratat” e tyre të vogla të paketuara në mënyrë simpatike, një pamje e jashtëzakonshme për një fillim të shkëlqyeshëm të vitit të ri.

nb

Prindërve u urojmë për lindjen e fëmijëve të tyre, falënderojmë ekipet mjekësore që punuan në mënyrë të palodhshme dhe më shumë dashuri gjatë ditës dhe natës së ndërrimit të motmoteve. Me kënaqësi me ju i ndajmë fotografitë më të bukura të vitit të ri!