fbpx

FOSHNJA E PARË NË “ACIBADEM SISTINA” NË VITIN 2023

03.01.2023
CAN

Kjo është Llara, foshnja e parë e lindur në Departamentin e neonatologjisë për vitin 2023 në Spitalin klinik “Acibadem Sistina”. Vajza u lind më 01.01.2023 në orën 00:45, ndërsa ekipi në krye me Dr. Zllatko Pallçevski specialist në gjinekologji dhe obstetrikë soli në jetë këtë foshnjë.

Foshnja peshon 3180 gramë dhe është e gjatë 50 centimetra. Për shëndetin e tij përgjegjëse ishte Dr. Radica Muratovska- Delimitova, specialiste në pediatri.

Nëna Mia dhe vajza Llara ndihen shumë mirë.