fbpx

EKZAMINIME TË NISHANEVE PA PAGESË GJATË MUAJIT TË MELANOMËS

16.05.2019

Spitali klinik “Acibadem Sistina” me rastin e muajit të karcinomit të lëkurës, melanoma,  do të mundësojë 100 ekzaminime falas të nishaneve. Ekzaminimet do t’i kryejë ekipi i dermatovenerologëve me anë të dermatoskopit më bashkëkohorë Mole Max HD. Me të cilin sigurohet shqyrtimin e saktë dhe diagnozën e hershme të karcinomit të lëkurës.  Ekzaminimet do të realizohen të shtunën më 18 maj 2019 nga 08 deri në orën 16. Domosdoshmërish caktoni terminin tuaj falas në telefonin 02 30 99 500.

Me qëllim për të rritur ndërgjegjësimin e popullatës për kryerjen e rregullt dhe në kohë të ekzaminimeve për nishanet e dyshimtë, ky veprim 5 vite më radhë tradicionalisht kryhet çdo vit në “Acibadem Sistina”.