fbpx

Dr. Vlladimir Çadikovski u bë pjesë nga ekipi i Spitalit klinik “Acibadem Sistina”

22.08.2019

Dr Vladimir Cadikovski

Spitali klinik “Acibadem Sistina” ka zgjeruar ekipin e tij profesional me një specialist eminent dhe me përvojë në kirurgjinë e fëmijëve dhe subspecialist në kardiokirurgjinë e fëmijëve Dr. Vlladimir Çadikovski.

Me nënshkrimin e marrëveshjes me Dr. Çadikovski dhe falë ekspertizës së tij, në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina” janë krijuar kushte për kryerjen e të gjitha ndërhyrjeve të zemrës te fëmijët.

Pas nënshkrimit të marrëveshjes së kardiokirurgut të vetëm me licencë për fëmijë në vendin, Dr. Vlladimir Çadikovski me Spitalin Klinik “Acibadem Sistina” presim mbështetjen përkatëse institucionale  nga autoritetet shëndetësore.