fbpx

DR. SHK. ZHARKO HRISTOVSKI PANELIST NË KURSIN NJËDITOR “MY SOFIA VALVES” NË BULGARI

20.04.2024

Në organizim të Shoqatës Bullgare të Kardiologëve Interventë më 13 prill në Spitalin Universitar “Shën Ana” në Sofje, Bullgari, u mbajt edicioni i parë i kursit njëditor “My Sofia Valves” . Ky kurs njëditor është një mundësi për shkëmbimin e njohurive dhe përvojave shkencore dhe sidomos për prezantimin e arritjeve më të reja në fushën e kardiologjisë përmes rasteve praktike, sesioneve interaktive dhe diskutimeve.”

“Dr. Shk. Zharko Hristovski, specialist në kardiologji nga Spitali Klinik “Acibadem Sistina”, ishte një nga panelistët e ftuar në dy sesione të këtij takimi, “Skenarët e komplikuar për TAVI (Implantimi i valvulës aortale transkateterike)” dhe prezantimi i një rasti praktik nga praktika klinike e përditshme.

Në këtë aktivitet morën pjesë ligjërues dhe delegatë nga Bullgaria, Maqedonia e Veriut, Rumunia, Polonia, Italia, Sllovenia dhe vende të tjera.”

IMG