fbpx

Dr. Patricija Kallamaras është pjesë nga ekipi i spitalit “Acibadem Sistina”

15.09.2020
dr Kalamaras
Me krenari ju informojmë se ekipit të Spitalit Klinik “Acibadem Sistina” iu bashkëngjit edhe infektologu eminent Dr. Patricija Kallamaras si konsulent.  Përvoja e saj e pasur është shumë e rëndësishme për ekipin e spitalit tonë që trajton pacientët me Covid-19.  “Acibadem Sistina” në dispozicion ka Qendrën me pajisje dhe kuadro të plotë për trajtim të pacientëve me Covid-19.
Qendra është e izoluar dhe e ndarë tërësisht nga departamentet e tjera të spitalit me qëllim për të siguruar mbrojtje maksimale për pacientët dhe personelin mjekësor.