fbpx

Dr. Mihajllo Ivanovski ishte ligjërues në seminarin për mjekët dhe fizioterapitët që punojnë në futbollin maqedonas

08.04.2024

Gjatë këtij vikendi në organizim të Federatës së Fudbollit të Maqedonisë me mbështetje të UEFA -së u mbajt seminari për mjekët dhe fizioterapistët që punojnë në klubet maqedonase dhe në kombëtarët tona.

Specialisti i traumatologjisë Dr. Mihajllo Ivanovski nga Spitali klinik “Acibadem Sistina” mori pjesë në këtë seminar si ligjërues. Në këtë seminar dyditor i cili u mbajt në Shkup morën pjesë mbi 100 persona fizike, ndërsa Dr. Ivanovski në këto trajnime merr pjesë në mënyrë aktive më shumë se 10 vjet.