fbpx

Dr. Kornelija Trajkova dhe Dr. Daniela Jovanova pjesë e ekipit “Acibadem Sistina”

02.09.2015

Dr. Kornelija Trajkova dhe Dr. Daniela Jovanova pjesë e ekipit “Acibadem Sistina”

Spitali Klinik „Acibadem Sistina“ zgjeroi ekipin e profesionale me mjekë profesional Dr. Kornelija Trajkova dhe Dr. Daniela Jovanova specialistë në gjinekologjisë dhe obstetrikës.

‘Acibadem Sistina’ edhe në të ardhmen do të vazhdojë të ofrojë më të mirën për pacientët e saj në të gjitha specialitetet mjekësore.

Ekipi ynë profesional i përbërë nga specialistë, të njohura në punën e tyre profesionale, të hapur për bashkëpunim dhe të gatshëm 24 orë për t’iu përgjigjur çdo sfide.

Për kontroll dhe konsultim paraqituni në qendrën tonë të kontaktit në 02/ 30 99 500.