fbpx

Dr. Biljana Çoneska Jovanova si moderator i Kongresit të shtatë të Pediatrisë

03.07.2019

Në Kongresin e shtatë të Pediatrisë që u mbajt në Strumicë, mori pjesë Dr. Biljana Çoneska Jovanova nga Spitali Klinik “Acibadem Sistina”. Ajo ishte moderatori i sesionit për Hematologji dhe Onkologji në të cilin janë shkëmbyer përvojat e kësaj fushe.

Dr. Çoneska Jovanova foli në temën: “Polimorfize të gjeneve të përfshira në metabolizmin folat dhe rreziku për leukemi limfoplastike në moshën fëmijërore”.

Ajo thotë se bëhet fjalë për kongres të rëndësishëm në të cilin edhe kjo herë ka pasur prezantime me përvojë të pasur. Morën pjesë mjekë të specialiteteve të ndryshme në pediatrinë, ndërsa në sesionin e Hematologjisë dhe Onkologjisë përveç asaj me temat e tyre u prezantuan edhe tri mjekë tjerë nga institucionet e tjera shëndetësore të vendit.  Kongresi u mbajt nga 25 deri më 28 qershor.