fbpx
KËRKO
DOKTORIN

Dr. Shk. Zharko Hristovski

Specialist në kardiologji

2004
Subspecialist i kardiologjisë– Fakulteti i Mjekësisë – Shkup
Universiteti Shën Kirili dhe Metodi – Shkup, R. e Maqedonisë

2001
Kardiologjia intervente
Bergamo, Itali

1996
Specialist i mjekësisë interne
Universiteti Shën Kirili dhe Metodi – Shkup, R. e Maqedonisë

1989
Fakulteti i Mjekësisë – Shkup
Universiteti Shën Kirili dhe Metodi – Shkup, R. e Maqedonisë

2010 – në vazhdim
Spitali klinik Axhibadem Sistina
Reparti i kardiologjisë

2008 – 2009
Instituti për parandalim, shërim dhe rehabilitim të sëmundjeve kardiovaskulare – Ohër
Udhëheqës i repartit të kardiologjisë invazive

1990 – 2008
Qendra Klinike Universitare – Shkup
Klinika e kardiologjisë, njësia e kujdesit intenziv koronar dhe reparti i kardiologjisë intervente