fbpx
KËRKO
DOKTORIN

Dr. Stefanija Haxhievska

Specialiste në anesteziologji me mjekim intensiv

2017
Fakulteti i mjekësisë, Specialist në anesteziologji me mjekim intensiv
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“- Shkup

2009
Fakulteti i mjekësisë, doktor i mjekësisë
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“- Shkup

2022
Spital Klinik “Acibadem Sistina”
Kujdesi intensiv i Kardiokirurgjisë dhe anestezion

2019
ISHP Klinika Shtetërore Universitare e Kardiokirurgjisë
Shefe e Departamentit të anestezionit

2014
ISHP Klinika Shtetërore Universitare e Kardiokirurgjisë
Departamenti i anestezionit, anesteziologe

Shoqata e kirurgjisë kardiotorakale, vaskulare dhe endovaskulare

Anglisht, spanjisht

Çmimi “13 Nëntori”, Qyteti i Shkupit, në fushën e mbrojtjes shëndetësore të ekipit të mjekëve që kryen transplantin e parë të zemrës në RMV.