fbpx
KËRKO
DOKTORIN

Prof. Dr. Sllobodan Damjanovski

Specialist në neurokirurgji

1993
Specializim në neurokirurgjia,
Universiteti “Shën Kirili dhe Metodi” – Shkup

1983
Fakulteti i mjekësisë pranë
Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi” – Shkup

1977
Shkolla e mesme,
Gjimnazi “Cvetan Dimov”

1973
Shkolla fillore

2020
Spitali klinik “Acibadem Sistina”
Neurokirurgjia

2015-2020
SPQ “8 Septemvri” Shkup
Neurokirurgjia

1984-2014
Klinika e neurokirurgjisë
Neurokirurgjia

Shoqata e mjekëve

57 punime të publikuara dhe recensione