fbpx
KËRKO
DOKTORIN

Dr. Sinisha Krstevski

Specialist në anesteziologji

2006- 2012
Studime mjekësore

UM Pleven, Bulgari

 

2013-2019

Specializim në anesteziologji
OM në Bavaria, Gjermani

 

 

2012-2013 Spitali i përgjithshëm Bela Slatina, Bulgari

Mjek i përgjithshëm

 

2013-2017 AMEOS Klinikum Schönebeck, Gjermani

Specializant në anesteziologji

 

2017-2019 RHÖN-KLINIKUM Bad Neustadt, Gjermani

Specializant në anesteziologji/mjek anesteziolog

 

2020- Klinika Zhan Mitrev Shkup, Maqedoni

Mjek anesteziolog

OM e Saksonisë- Anhalt, OM e Bavarisë, Shoqata gjermane e anesteziologjisë dhe mjekësi intensive, OM e Republikës së Maqedonisë

Gjermanisht, Anglisht, Bullgarisht