fbpx
KËRKO
DOKTORIN

Nevena Dimovska

Аndrologe, Laboratori i Andrologjisë

2017
Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“- Shkup

2017-
Spitali Klinik “Acibadem Sistina”- biolog në IVF

Anglisht, Gjermanisht