fbpx
KËRKO
DOKTORIN

Dr. Neda Trajkovska

Specialiste në traumatologji

2011
Specialiste e kirurgjisë së përgjithshme
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë

2004
Fakulteti i Mjekësisë – Shkup, R. e Maqedonisë
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë

2011 – momentalisht
Spitali klinik „Axhibadem Sistina“
Reparti i traumatologjisë, kirurg

2008
Klinika e traumatologjisë dhe ortopedisë St. Georg, Leipzig, Gjermani

2004-2011
Qendra Klinike Universitare – Shkup
Klinika e traumatologjisë

– Shoqata maqedonase e ortopedëve dhe traumatologëve (MAOT)
– AO Trauma,
– AO Spine,
– Spine Experts Group (SEG)