fbpx
KËRKO
DOKTORIN

Dr. Mihajllo Ivanovski

Specialist në traumatologji

2010
Specialist i kirurgjisë së përgjithëshme – Fakulteti i Mjekësisë – Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë

2005
Fakulteti i Mjekësisë – Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë

2010 – momentalisht
Spitali klinik „Axhibadem Sistina“
Reparti i ortopedisë dhe traumatologjisë

2006 – 2010
Qendra Klinike Universitare – Shkup
Klinika e kirurgjisë së qytetit – Shkup, vullnetar – reparti i traumatologjisë

– Spitali Universitar – Valjadolid, Spanjë
– Spitali „Shëm Bambino“ – Katanija Sicili, Itali
– “Southwestern Center for orthopedic Surgery, Sportstraumatology” – Shtutgard, Gjermani
– Endoprotetika në kryçe dhe gjunjë – “ Stolzalpe”, Austri

– Shoqata maqedonase e Ortopedisë dhe Traumatologjisë ( МАОТ )
– АО fondacioni
– Asociacioni ndërkombëtar i Artroskopisë
– Kirurgjia e gjunjëve dhe mjekësia ortopedike sportive ( ISAKOS )
– Asociacioni Europian për kirurgji të gjunjëve
– Traumatologjia sportive dhe artroskopia (ESSKA )