fbpx
KËRKO
DOKTORIN

Martin Jovçevski

fizikant mjekësor

2016
Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore – Shkup, arsim i lartë
Universiteti “Shën. Kirili dhe Metodi” – Shkup

Maj 2022 –
“Acibadem Sistina” – fizikant mjekësor

Shkurt 2019 – maj 2022
Siemens Healthineers- Trajnues i aplikimit dhe përfaqësues për shitje

Shtator 2016 – dhjetor 2018
Dosimetry SHK – fizikant mjekësor

IFMP (Institute for Medical Physics)

-Medical physics and biomedical engineering workshop (Devoted to PET developments and Applications) in September 2015, Ohrid, Republic of North Macedonia
-International medical physics and biomedical engineering workshop (Devoted Imaging for diagnosis and Radiotherapy) in July 2016, Elbasan, Albania
-International medical physics and biomedical engineering workshop (Hybrid Imaging and radiation protection) in November 2017, Corfu Island, Greece
-International medical physics and biomedical engineering workshop (Medical Imaging and radiation theraphy) in July 2018, Ohrid, Republic of North Macedonia
-IRE ELIT seminar (Radiactive waste management in nuclear medicine and iodotheraphy) in July 2018, Skopje, Republic of North Macedonia
-Siemens Healthineers CEET Ultrasound Sales Training in June, Vienna, Austria