fbpx
KËRKO
DOKTORIN

Dr. Magdalena Dimovska

Doktor i mjekësisë së përgjithshme

2014-2020
Fakulteti i Mjekësisë- doktor i mjekësisë së përgjithshme
Universiteti “Shën Kirili dhe Metodi”- Shkup

2018
Clinical rotation- Internal medicine
Hospital Acibadem Altunizade- Istanbul, Turkey

2021
ISHP – Shtëpia e shëndetit Shkup
Poliklinika Çair- shërbimi i natës

2021 – 2022
Spitali klinik „Acibadem Sistina“-doktor i mjekësisë së përgjithshme
Departamenti i sëmundjeve infektive

2022 –
Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Departamenti i aneseteziologjisë dhe mjekim intensiv

Oda e mjekëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Shoqata mjekësore maqedonase

“Изолиран случај на пулмонална тромбоемболија по примање на трета бустер доза на вакцина против Sars-CoV-2 кај пациент со белодробен карцином и паранеопластичен синдром” Златана Петковска, Дејан Ковачевиќ, Бранка Бунташеска, Магдалена Димовска, Ева Палчевска, Јована Топенчарова – Македонски Медицински Преглед

Mirënjohje nga Oda e mjekëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut për kontributin dhe angazhimin e veçantë gjatë përballimit me pandeminë e shkaktuar nga virusi korona COVID-19