fbpx
KËRKO
DOKTORIN

Dr. Jovana Topençarova

Doktor i mjekësisë së përgjithshme, specializante në gjinekologji dhe obstetrikë

Tetor 2022-
Specializim në gjinekologji dhe obstetrikë në Fakultetin e Mjekësisë, Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ –Shkup

2018
Clinical Rotation, Departamenti i Gjinekologjisë dhe obstetrikës
San Antonio Hospital – Porto, Portugal

2014 – 2020
Doktor i mjekësisë së përgjithshme
Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ –Shkup

2022 –
Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Departamenti i gjinekologjisë dhe obstetrikës

2021 – 2022
Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Departamenti i sëmundjeve infektive

2021
ISHP – Shtëpia e shëndetit Shkup
Poliklinika Bit pazar- shërbimi i natës

Oda e mjekëve

MMSA

IFMSA

Anglisht
Rusisht
Turqisht

“Изолиран случај на пулмонална тромбоемболија по примање на трета бустер доза на вакцина против Sars-CoV-2 кај пациент со белодробен карцином и паранеопластичен синдром” Златана Петковска, Дејан Ковачевиќ, Бранка Бунташеска, Магдалена Димовска, Ева Палчевска, Јована Топенчарова – Македонски Медицински Преглед

Randomizer in WHO COVID-19 Solidarity Trial for Republic of North Macedonia

Mirënjohje nga Oda e mjekëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut për kontributin dhe angazhimin e veçantë gjatë përballimit me pandeminë e shkaktuar nga virusi korona COVID-19