fbpx
KËRKO
DOKTORIN

Dr. Frosina Adamovska

Specialiste në kirurgji digjestive

2012
Specialiste e kirurgjisë së përgjithshme– Fakulteti i Mjekësisë – Shkup
Universiteti Shën Kirili dhe Metodi – Shkup

2003
Fakulteti i Mjekësisë – Shkup
Universiteti Shën Kirili dhe Metodi – Shkup

2010 – në vazhdim
Spitali Klinik Axhibadem Sistina
Reparti i kirurgjisë digjestive

2004 – 2010
Qendra Klinike Universitare – Shkup
Klinika e kirurgjisë digjestive