fbpx
KËRKO
DOKTORIN

Dr. Fadil Bexheti

Specialist në anesteziologji dhe mjekim intensiv

2001

Shkolla e mesme e mjekësisë “Nikolla Shtejn” Tetovë

2008

Fakulteti i mjekësisë

Universiteti i Tiranës

2017

Specialist i anesteziologjisë
Universiteti Shën Kirili dhe Metodi – Shkup

2019- … Spitali Klinik “Acibadem Sistina”

2017-2019 Klinika universitare TOARKIQE specialist anesteziolog

2011-2019 Klinika universitare TOARKIQE specializant

2009-2011 ISHP “Natura medika” mjeku i familjes

2008-2009 ISHP “Ndihma e shpejtë” mjek i përgjithshëm

Oda e mjekëve

SHMM

ESA

Anglisht

Serbisht

Gjermanisht