fbpx
KËRKO
DOKTORIN

Dr. Eva Pallçevska

Doktor i mjekësisë së përgjithshme

2018
Clinical Rotation
Hospital de Santo António – Porto, Portugal

2014 – 2020
Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ –Shkup

2022 –
Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Departamenti i gjinekologjisë dhe obstetrikës

2021 – 2022
Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Departamenti i sëmundjeve infektive

2021
ISHP – Shtëpia e shëndetit Shkup
Poliklinika Çair- shërbimi i natës

Oda e mjekëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Shoqata mjekësore maqedonase

„Изолиран случај на пулмонална тромбоемболија по примање на трета бустер доза на вакцина против Sars-CoV-2 кај пациент со белодробен карцином и паранеопластичен синдром“, Златана Петковска, Дејан Ковачевиќ, Бранка Бунташеска, Магдалена Димовска, Ева Палчевска, Јована Топенчарова – Македонски медицински преглед

Randomizer in WHO COVID-19 Solidarity Trial for Republic of North Macedonia

External monitoring in WHO COVID-19 Solidarity Trial PLUS for Republic of North Macedonia

Letër lavdërimi për arritjen e suksesit mesatar më të lartë në vitin akademik 2019/2020, brenda afateve të rregullta të përcaktuara me Statutin e Fakultetit të Mjekësisë në Universitetin “Shën. Kirili dhe Metodi”, programi i studimit: mjekësi e përgjithshme.

Mirënjohje nga Oda e mjekëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut për kontributin dhe angazhimin e veçantë gjatë përballimit me pandeminë e shkaktuar nga virusi korona COVID-19