fbpx
KËRKO
DOKTORIN

Dr. Dimitar Dushkoski

Specialist në kardiologji

2019

Subspecialist në kardiologji – Fakulteti i mjekësisë – Shkup
Univerziteti Sh. Kirili dhe Metodi – Shkup, R. Maqedonisë

2013
Specialist i mjekësisë interne – Fakulteti i Mjekësisë – Shkup
Universiteti Shën Kirili dhe Metodi – Shkup, R. e Maqedonisë
2005
Fakulteti i Mjekësisë – Shkup
Universiteti Shën Kirili dhe Metodi – Shkup, R. e Maqedonisë

2010 – në vazhdim
Reparti i kardiologjisë, specialist i mjekësisë interne
2007 – 2008
Spitali special për kardiologji „Filip Vtori“ – Shkup
Reparti i kardiologjisë
2005 – 2007
Instituti për parandalim, trajtim dhe rehabilitim të sëmundjeve kardiovaskulare– Ohër, vullnetar