fbpx
KËRKO
DOKTORIN

Dr. Aleksandar Bozhinovski

Specialist në kardiologji

2009-2013
Universiteti i Mjekësisë „Pleven“, Bullgari
Specialist në kardilogji

 

2001-2007
Universiteti i Mjekësisë „Pleven“, Bullgari

2018 – tani
Spitali klinik “Acibadem Sistina”
Specialist në kardilogji

2014 – 2018
Spitali „Sofijamed“, Sofia, Bulgari
Kardiolog – Kardiologjia invazive

2014 – 2018
Qendra mjekësore „Kristal“,Sofia, Bulgari
Kardiolog

2018 – Çertifikatë për pjesëmarrje në kongresin botëror për ekokardiografi  dhe diagnostikim kardiografik me imazh – Albena, Bullgari

2017 – Çertifikat –trajnimi për pacientët me implantim të elektrostimuluesit kardiak – Medtronic
2016 – Vlerësim ekokardiografik për pacientët me insuficiencë kardiake mosfunksionim ventrikular sistolik

2016 – Çertifikatë për pjesëmarrje në kongresin nacional të kardiologjisë – Sofia , Bullgari

2015 –  Çertifikatë për kurs bifurkarcioni në kardiologjinë – Sofia, Bullgari

2015 –  Çertifikatë për pjesëmarrje në kongresin nacional të kardiologjisë intervencionale – Sofia, Bullgari

Oda e Mjekëve të Republikës së Maqedonisë

Oda e Mjekëve të Republikës së Bullgarisë

2009 – Autor i punës në sindromin antifosfolipid në një konferencë mbi hipertensionin arterial dhe rrezikun kardiovaskular – Pleven, Bullgari

Anglisht

Bullgarisht