fbpx

Doc. Dr. Mitko Ivanovski në simpozium profesional “Superfertiliteti tek femrat në shekullin XXI – Sfidat dhe zgjidhjet”.

24.11.2022

Me 5 nëntor në Shkup u mbajt simpozium profesional me temë: “Subfertiliteti te femrat në shekullin XXI – Sfidat dhe zgjidhjet”. Doc. Dr. Mitko Ivanovski, specialist në gjinekologji dhe obstetrikë prezantoi temën e tij “Evaliumi dhe modaliteti terapeutik i rezervës ovariane te pacientet me përgjigje të dobët ndaj stimulimit ovarian/ pooр responder dhe receptiviteti i endometrumit në infertilitet” me theks të veçantë në epigjenetikën dhe proceset oksidative dhe antioksidative te çiftet me infertilitet dhe roli i suplementacionit me mikonutriente me qëllim për ta përmirësuar fertilitetin dhe shkallën e shtatzënisë.

ivanovski