fbpx

Gjyshi Lube, 99 vjet, Kërçovë

Unë jam Gyshi Lube nga Kërçova dhe kam 99 vjet. Akoma jam vital, energjik dhe me dashuri ndaj jetës, si edhe para pesëdhjetë vjetëve. I gëzohem çdo dite të re si një fillimi të ri, pasiqë edhe naty...

Lexo më tepër

Marija Dejkovska, 23 Vevçani

Sëmundja është një betejë e rëndë për çdokënd. Në ato momente aleatët më të mëdhenj për të duruar dhe për ta kapërcyer,janë shpresa dhe dëshira për jetën. Por kur të ta vrasin dhe shpresën më të vo...

Lexo më tepër