fbpx

Vështrimi menaxherial nga pozita e pacientit

Gjenerata ime e mban kohën e “Bitëllsave” të cilët kur ne rriteshim ishin në fund të karrierës së tyre. Duke folur për atë se çfarë do të ndodh në të ardhmen, lideri i tyre Xhon Lenon ka thënë: “je...

Lexo më tepër

Dr. Nikolla Pançevski më dhuroi Matean

Të qenurit nënë është pjesë e natyrës. Është bekimi të cilin e ëndërron çdo grua. Është momenti më madhështor i jetës. Por, ligjet e natyrës ndonjëherë dinë edhe të luajnë me jetën tonë. Të na vënë...

Lexo më tepër

Për Spitalin klinik ‘Acibadem Sistina’, dr. Jordan Savevskin dhe ekipin e tij…

Për Spitalin klinik ‘Acibadem Sistina’, dr. Jordan Savevskin dhe ekipin e tij…   Të jesh prind është një ndjenjë e përkryer dhe e pa zëvendësueshme që asnjë pasuri në botë nuk mund ta zë...

Lexo më tepër

Boshko Dukovski

Kur dola në pension në moshën 64 vjeçare dhe vendosa që vitet më të bukura të jetës ti kaloj qetë me familjen, pikërisht atëherë filluan dhe problemet e mia. Për vetëm 3 muaj u dobësove 17 kg, dhe ...

Lexo më tepër

Katja Todorovska

Që në fillim u përballëm me problemin për të mbetur shtatzënë, dhe bashkë me këtë problem filloi dhe tortura për të plotësuar atë ëndërr të cilën çdo njeri e dëshiron – ëndrrën për t’u bërë prind. ...

Lexo më tepër

Leonid Boskovski

Të qënurit nënë është një ndjenjë e mrekullueshme të cilën asnjë pasuri në botë nuk mund ta zëvendësojë. Djali im Leon është një bebe që ka lindur para kohe. Me zhvillimin e tij çdo gjë ishte në rr...

Lexo më tepër

Matej Pehcevski

Për shkak të një frakturë të ndërlikuar në bërryl në dorën e majtë, në periudhën e rritjes, biri im Matej, vetëm 4 vjeç e gjysëm i’u desh t’i nënshtrohej një operacioni. Me rekomandimin e kirurgut ...

Lexo më tepër

Gojart Kelmendi 38, Prishtinë

Të jesh prind, është ndjenja më e thellë dhe më e përkryer që njeriu mund të përjetojë. Ajo është ëndërra e çdo familje, është kuptimi i jetës. Pasuria e një familje nuk matet nga materialet, për n...

Lexo më tepër

Dimitar Nikolov 63, Shkup

Pas 40 vitesh punë si inxhinier mekanik. Në fund të karrierës time, në moshën 63 vjeçare ndodhi një dryshim i papritur në jetën time nga i cili është vërtet e çuditshme se si unë ende jam gjallë. P...

Lexo më tepër

Galeria

Është vërtet e vështirë të përballesh me vdekjen në moshën 22 vjeçare, por kur të rikthehesh përsëri në rrugën e jetës, atëherë e kupton se sa e mrekullueshme është jeta. Atëherë mëson ti shikosh g...

Lexo më tepër