fbpx

Punoj me dashuri dhe respekt ndaj pacientëve dhe ndaj kolegëve

I drejtpërdrejtë dhe i shoqërueshëm me të gjithë, ai është i preferuari i pjesës më të madhe të punonjësve, veçanërisht ...

Lexo më tepër

Spitali ‘’Acibadem Sistina’’ një spital i nivelit botëror

“Kam pasur mundësinë të vizitoj spitale private në Slloveni dhe në Amerikë, por, në asnjë vend nuk jam ndjerë e sigurt mjaftueshëm për t...

Lexo më tepër

Spitali i njerëzve human dhe të buzëqeshur

Gjitë jetën e ka kaluar duke luftuar për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara. E ngrinte zërin në mënyrë rebele për të rritur nd...

Lexo më tepër

Morëm pjesë në një betejë të ashpër, por i’a dolëm me sukses

Venë tromboze e thellë në këmbë, emboli pulmonare, veshkë pa funksion për shkak të pranisë së gurit në veshka, tashmë 20 vjet. Këto tre probleme shëndetësore, dhe një seri komplikimesh ishin më tep...

Lexo më tepër

Faleminderit për gjithçka që keni bërë për babain tim

‘’Kur jeta të ka dhënë një mijë arsye për të qarë, tregoji asaj se ke një mijë arsye për të buzëqeshur’’Mehm...

Lexo më tepër

Përsëri u ngrita në këmbë falë profesionalizmit të Prof. Dr. Jordan Savevski

Në muajin Gusht të vitit 2015 pësova dëmtim të rruazave të shtyllës kurrizore dhe isha krejtësisht iparalizuar. Pas ardhjes në ‘Acibadem Sistina’ u takova me Prof. Dr. Jordan Savevskin, i cili më s...

Lexo më tepër

“Acibadem Sistina” – Spitali i profesionistëve të njohur të cilët shpëtojnë jetë

Si ti shprehni falenderimet ndaj atyre të cilët ju kanë bërë pafundësisht të lumtur duke shpëtuar jetën e personit që ka një domethënie të madhe për ju? Me një nivel të lartë profesionalizmi, përku...

Lexo më tepër

Lufta jonë për jetën e Petrës dhe të Viktorit

Lufta jonë për jetën e Petrës dhe të Viktorit Në ditën e fundit të vitit, atëherë kur I urojmë dhe dëshirojmë njëri-tjetrit gjërat më të bukura për vitin e ri, Sonja kishte vetëm një dëshirë – që t...

Lexo më tepër

Rrëfimi im për mëmësinë

Rrëfimi im për mëmësinë Çdo rrëfim është i ndryshëm, por prapa çdo rrëfimi të suksesshëm, pa përjashtim, qëndron sasi e madhe e dashurisë, përkushtimit dhe mbështetjes pa rezervë. Gazetarja Branka ...

Lexo më tepër

Vështrimi menaxherial nga pozita e pacientit

Gjenerata ime e mban kohën e “Bitëllsave” të cilët kur ne rriteshim ishin në fund të karrierës së tyre. Duke folur për atë se çfarë do të ndodh në të ardhmen, lideri i tyre Xhon Lenon ka thënë: “je...

Lexo më tepër