fbpx

DR. JOSIFOVSKI MA KTHEU BESIMIN NË JETË

Me një buzëqeshje në fytyrë dhe sy nga të cilat dilnin shkëndija për ditët e përmbushur të pensionimit të tij, e njohëm pacientin tonë Jovica Petrushevski. Profesor i historisë, që me krenari mbahe...

Lexo më tepër

Kisha 100% bllokim të arterieve, ndërkohë që sot ngas biçikletë!

Lodhja, pesha dhe dhimbja e kombëve ishin arsyeja kryesore përse 69- vjeçari Panajoti nga Manastiri nuk kishte mundësi të vazhdonte të shijonte ritalet e përditshme, të bënte pazar, të shkonte për ...

Lexo më tepër

Prof. Dr. Kirill Llozançe dhe “Acibadem Sistina” i dhanë Filipit një shans të ri për jetën

Spitali “Acibadem Sistina” merr përsipër mbulimin e shpenzimeve për kryerjen e operacionit të Filipit të vogël. Recidiv i tumorit të mënjanuar pesë vite më parë ka qenë arsyeja përse Fi...

Lexo më tepër

Pas 10 vitesh luftë për të pasur trashëgimtar, sot jetojmë për Sofijan

Pas 10 viteve duke u endur nëpër koridoret e spitaleve, duke trajtuar sterilitetin dhe tre foshnja të humbura, sot Julija dhe Petar janë prindër krenarë të Sofijas. Historia e tyre dëshmon se këmbë...

Lexo më tepër

Historia ime e lindjes së parakohëshme të birit tim

Për të gjithë prindërit e deritanishëm dhe prinëdrit e ardhshëm Quhem Marija dhe jam nënë e dy fëmijëve, dy djemve, Stefan dhe Andrej. Gjithmonë kam dashur që kur të rritem të kem fëmijë, idea për ...

Lexo më tepër

Ylli ynë Katja sot është një vajzë e shëndetshme dhe e lumtur

Vogëlushja ime “Ylli” im,  jo gjithmonë dukej kështu. Kjo fytyrë, këto sy të ëmbël dhe duart të ngrohta më parë nuk e kishin këtë pamje kaq normale. Para 3 vitsh dhe 10 muajsh erdhi në jetë nj...

Lexo më tepër

Ju falenderoj që më zgjatët jetën

Historia ime nisi me një takim rastësor me një mikun tim, i cilë është doktor. Kur u takum menjëherë kërkoi që të bëja disa shqyrtmime mjekësore. Më kujtohet, më tha ke një ngjyrë të çuditshme në f...

Lexo më tepër

Kisha 97% bllokim të enëve të gjakut, por falë Prof. Dr. Salis Taxher tani jetoj për së dyti herë

Në moshën 58 vjeçare, Kone Antova filloi të ndjejë shenjat e para të lodhjes, vështirësi në frymëmarrje dhe dhimbje në kraharor. Më shumë vështirësi ndjente gjatë ngjitjes së shkallëve dhe lartësiv...

Lexo më tepër

Dr. Salis Taxher ishte zgjedhja ime e parë për kryerjen e operacionit by-pass

Para 13 vitesh kam pasur infarkt në zemër. Më dërguan në spital me amblancë. Mjeku dezhurn më tha se kishte dy lajme, një lajm të mirë dhe një lajm të keq. Fillimisht kërkova që të më jepte lajmin ...

Lexo më tepër

Mësoj nga profesionistët më të lartë

Kur flasim për përkushtimin në profesion, është e pashmangshme që të mos flasim për personat të cilët janë rritur sëbashku me markën “Acibadem Sistina”. Ivana Kërstevska është infermiere në departa...

Lexo më tepër