fbpx

Çdo minutë për mua zgjati si përjetësi, për herë të parë pashë beben time 5 ditë pas lindjes

Për çdo grua shtatzënia është një prej pjesëve më të bukura të jetës, por për fat të keq jo çdo shtatzëni është njëjtë. Shtatzënia më rrezik të lartë në vetë ka shumë sfida dhe kërkon kontrolle të ...

Lexo më tepër

83 ditë qëndrova para inkubatorit, preka qelqin duke menduar se përkëdhel Marijën

Infermierët dhe mjekët që vazhdimisht janë në aksion, puna e pandërprerë e makinave për ndjekjen e funksioneve vitale, shumë inkubatorë dhe foshnja të vogla që luftohen për t’i fituar të gjitha apa...

Lexo më tepër

Dr. Simeonov shpëtoi vajzën e vogël Anastasia, në moshën 15 muajsh asaj i është hequr tumor prej 2 kg

Prindërit janë te gatshëm që të bëjnë gjithçka për fëmijët e tyre. Së pari tentohen ata të ndihmojnë, por kur nuk mund ta zgjidhjen, kërkojnë ndihmë nga mjekët. Jo të gjithë prej mjekëve ndonjëherë...

Lexo më tepër

Kur pushimi veror për një çast u shndërrua në një golgotë, prof. Saveski ma shpëtoi jetën

“Vera është koha kur çdonjëri prej nesh dëshiron të kënaqet në ndonjë plazhe dhe maksimalisht ta shfrytëzojë pushimin veror. Se bashku me familjen time kemi vendosur që pushimin veror ta kalo...

Lexo më tepër

Prof. Nikoliq ma dhuroi jetën e dytë

Zoran Kalaba, 56 vjeçar nga Manastiri, para disa ditësh erdhi në kontrollin e parë të kardiokirurgjisë, departamenti ku ishte i operuar për shkak të bllokimit të tërësishëm të arterieve. Thotë se d...

Lexo më tepër

Procedura e pestë IVF na solli gëzimin tonë më të madh

Pas luftës katërvjeçare me 4 inseminime pa sukses, 2 histeroskopi dhe 4 përpjekje për IVF, suksesi i procedurës së pestë të IVF-it na solli gëzimin tonë, lumturinë, diellin tonë, na solli bijën ton...

Lexo më tepër

Falënderim për Dr. Karagjozov që mjekoi shputën me gangrenë të gjyshit Milivoj

Edhe një përralle të jetës mori përfundimin e lumtur në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina”. Familja e pacientit që në spitalin tonë ka arritur me infeksion serioz të këmbës shpreh falënderimin dhe ...

Lexo më tepër

Dr. Simeonov ktheu buzëqeshjen në fytyrën e Mateas

Prindërit do të bëjnë gjithçka për fëmijët e tyre. Janë të përgatitur për të zhvendosur edhe male për të gjetur një zgjidhje për të gjitha probleme lidhur me ata dhe shëndetin e tyre. Ashtu ishte e...

Lexo më tepër

Kur virusi i rrezikshëm bëhet rrezik ndaj jetës- Intervenimi i shpejtë i mjekëve me përvojë shpëtoi Lubicën

Lodhje, dehidratimi, temperatura e ngritur, vjella të shpeshta dhe diarreja …Simptomat naive të cilat Lubica Çoneva 72 vjeçare nuk i ka kuptuar seriozisht dhe mendonte se bëhet fjalë për viru...

Lexo më tepër

Pas dy muajve qëndrim në spital, shkojmë në shtëpi me duart plotë gëzim

“Kur nuk mundesha të shoh veten në pasqyrë nga trishtimi, kur flokët m’ishin bërë më të përhimë se i kisha pasur, kur lotët më derdhen pa ndalim, kur manitlin e gjelbër e kam veshur me sy të mbyllu...

Lexo më tepër