fbpx

PROF. DR. NIKOLLIQ ËSHTË VIRTUOZ NË FUSHËN E KARDIOKIRURGJISË: OPERACION PREJ PESË ORËSH NË ZEMËR TË HAPUR ...

Në Departamentin e kardiokirurgjisë në Spitalin klinik “Acibadem Sistina” u krye një ndërhyrje kirurgjikale komplekse në zemër të hapur duke shpëtuar jetën e një pacienti 89 vjeçar. Ndërhyrjen oper...

Lexo më tepër

Në “Acibadem Sistina” mjekët shpëtuan jetën e një pacienti 45 vjeçar me Covid-19 duke përdorur teknologjinë...

Me zbatimin e teknologjisë ECMO në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina” i shpëtohet jeta një  45- vjeçari me Covid-19. Astrit Selimaj ishte i pranuar në një gjendje shëndetësore tepër të rëndë  me co...

Lexo më tepër

Më në fund Emilija përqafoi fëmijën e saj: Pas operacionit kardiokirurgjik në “Acibadem Sistina”, Vasilij i...

Për këtë foshnjë të vogël u lutëm të gjithë, ndërsa dëshirat e nënës për t’i tejkaluar problemet më në fund u plotësuan.  Asgjë nuk është më e madhe dhe më thelbësore se dashuria e nënës Emilija Jo...

Lexo më tepër

Prof. Dr. Nikoliq me një intervenim të suksesshëm ktheu profesorin Orovçanec në malet

Prof. Dr. Nikolla Orovçanec 70 vjeç, një epidemiolog në pension i cili për një kohë të gjatë ka qenë profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup. I dashuruar në malet, çdo hap në mal është një impu...

Lexo më tepër

Vëllezër, mjekë specialistë dhe çiklistë

Të dy janë specialistë të lartë dhe të dëshmuar – me tërë potencialin e tyre profesional dhe fizik janë të përkushtuar punës, natyrisht si profesionalisht ashtu edhe fizikisht. Mjekët Dimitar...

Lexo më tepër

PAS 16 VITEVE LUFTË ME STERILITET, SOT JANË PRINDËR KRENARË TË VOGËLUSHIT TRAJÇE

Lufta me sterilitetin kurrë nuk është e thjeshtë, por besimi në mjekun është i madh, dëshira për të pasur një fëmijë paraqet një imperativ, atëherë mosha nuk paraqet pengesë. Dëshmi për këtë është ...

Lexo më tepër

Në spitalin “Acibadem” në Turqi Dr. Simeonov kreu transplantimin e veshkës, spitali “Acibadem Sistina” ësht...

Dr. Risto Simeonov, kirurgu pediatrik kreu me sukses transplantimin e  veshkës te një pacient me një anomali të lindjes – valvula e uretrës posteriore. Së bashku me Prof. Dr. Hamdi Karakajali...

Lexo më tepër

Falë përkushtimit dhe profesionalitetit të mjekëve të Spitalit “Acibadem Sistina”, jam përsëri në këmbë

Në vitet më të bukura të jetës 21 vjeçari Mihail Mitevski përjetoi një aksident me motor dhe jeta e tij ishte vënë në pikëpyetje. Thotë se rinia paraqet një temperament, burim i energjisë, adrenali...

Lexo më tepër

Hendbollisti Disinger u operua me sukses

Pas ndërhyrjes së kryer me sukses në gju, për shkak të sanimit të lëndimit serioz, reprezentuesi gjerman në KH Vardar, Kristian Disinger erdhi për ekzaminim kontrollues te Dr. Mihajllo Ivanovski. S...

Lexo më tepër

Rrëfim emocional për foshnjën më të vogël që kishte një operacion të zemrës – Katja heroi i vogël

Dhimbje në gjoksit që na merr frymën, frika nga pasiguria, durim dhe shpresa e fortë janë ndjenjat që prindërit e foshnjave të lindura para kohe duhet t’i mësojnë vetë . Të gjithë në një zë shpjego...

Lexo më tepër