fbpx

EMBRIOLOGËT ANETA ANEVSKA MITREVSKA DHE BOBAN JANEVSKI NË KONGRESIN E NËNTË TË (ASPIRE) NË HONG KONG

Embriologët Aneta Anevska Mitrevska dhe Boban Janevski nga Spitali Klinik Acibadem Sistina morën pjesë në Kongresin e nëntë të Iniciativës azike pacifike për riprodhim (Aspire2019) që u mbajt në Ho...

Lexo më tepër

Dy procedura intervente kardiologjike për herë të parë janë kryer në Spitalin Klinik „Acibadem Sistina“

Dy intervenime specifike që ishin të kryera  për herë të parë në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina” ishin pjesë nga punëtoria që u mbajt më 14 korrik këtë vit. Bëhet fjalë për punëtori për korrigji...

Lexo më tepër

DR. IRENA SHUPLINOVSKA NË KONGRESIN BOTËROR TË PERINATOLOGJISË NË ALIKANTE, SPANJË

Më shumë se 2.000 mjekë nga bota morën pjesë në Kongresin e 18 botëror të mjekësisë fetale, që u mbajt në qytetin e Spanjës, Alikante në periudhën nga 25 deri në 26 qershor. Në kongresin mori pjesë...

Lexo më tepër

DR. BONGARD ISHTE LIGJËRUES NË KONGRESIN PËR TROMBOEMBOLIZËM VENOZ

Dr. Snezhana Meshkoska Bongard nga Spitali Klinik “Acibadem Sistina” mori pjesë në kongresin internacional në organizim të Shoqatës së kardiologëve në Shkup. Tema e kongresit është tromboembolizëm-...

Lexo më tepër

Goran Spirov tanimë një vit jeton me një zemër artificiale: Nget makinë, shëtitet dhe kënaqet në përditshmë...

Pacienti ndihet në mënyrë të shkëlqyeshme, ndërsa pas një viti të intervenimit Goran Spirov nga Shtipi jeton për momentin kur do të fitojë një zemër natyrore. Kaloi një vit pasi që në Spitalin klin...

Lexo më tepër

Luanët e detit Kan dhe Gete fituan një vendbanim më modern dhe më të bukur

Luani i detit Kan ka qenë i vetë, por tanimë jo. Tani së bashku me të vogëlin Gete, janë atraksion në Kopshtin Zoologjik në Shkup. Dy luanët e detit janë të dashur, të bukur dhe të mençur. Para një...

Lexo më tepër

Dr. Biljana Çoneska Jovanova si moderator i Kongresit të shtatë të Pediatrisë

Në Kongresin e shtatë të Pediatrisë që u mbajt në Strumicë, mori pjesë Dr. Biljana Çoneska Jovanova nga Spitali Klinik “Acibadem Sistina”. Ajo ishte moderatori i sesionit për Hematologj...

Lexo më tepër

Dr. Nikolla Baxhakov në konferencën e parë ndërkombëtare për shëndetin e pelvikut të gruas (International C...

Përvojat e Spitalit Klinik “Acibadem Sistina” u prezantuan në konferencën e parë ndërkombëtare për shëndetin e pelvikut të gruas që u mbajt në Kroaci nga 31 maji deri në 2 qershor. Në konferencën m...

Lexo më tepër

“Acibadem Sistina” merr pjesë në bazarin ndërkombëtar humanitar

Spitali Klinik “Acibadem Sistina” edhe ky vit ka qenë pjesë nga Bazari Kombëtar humanitar në organizim të “Dobredojde” Macedonia Welcome Center – DMWC. Gjashtë vite më radhë ky bazar mbahet më 1 qe...

Lexo më tepër

Dr. Dimçev ligjëroi në punëtorinë për skrining në semestrin e pare të shtatzënësisë

Dr. Pavle Dimçev, specialist në gjinekologji dhe obstetrikë në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina”, ka mbajtur ligjëratë në punëtorinë që u organizua nga Shoqata e gjinekologëve dhe obstetërve të Ma...

Lexo më tepër