fbpx

Perfuzionistët e rajonit me simpozium të suksesshëm

Në organizim të “Medtronik”, Spitali Klinik “Acibadem Sistina” gjatë këtyre dy ditëve ishte nikoqir i përfuzionistëve të Evropës Juglindore. Përfaqësues të 24 spitaleve nga 7 vende patën mundësinë ...

Lexo më tepër

Në “Acibadem Sistina” me sukses janë kryer dy operacionet e para te fëmijët më të vegjël se 1 vjeç, harxhim...

Në spitalin klinik “Acibadem Sistina” te dy fëmijë nga Departamenti i kardiokirurgjisë për fëmijë, janë kryer dy ndërhyrje kardiokirurgjikale në krye me kardiokirurgun e vetëm në vend me licencë pë...

Lexo më tepër

“Acibadem Sistina” me “Godit fuqishëm”: Debat për shëndetin e meshkujve në kazermën Ilinden

Në muajin nëntor, muaji i përkushtuar shëndetit të meshkujve, Spitali Klinik “Acibadem Sistina” vazhdoi me serinë e punëtorive të shëndetit publik që janë pjesë të fushatës “Godit Fuqishëm...

Lexo më tepër

“ACIBADEM SISTINA” FILLOI ME KRYERJEN E NDËRHYRJEVE KARDIOKIRURGJIKALE TË FËMIJËVE QË MBULOHEN NGA FSSHM

Në Spitalin klinik “Acibadem Sistina” është filluar me kryerjen e ndërhyrjeve kardiokirurgjikale të fëmijëve ( nga mosha 0 deri në moshën 18  vjeçare) me sëmundje kardiovaskulare që janë mbuluar ng...

Lexo më tepër

“Acibadem Sistina” me punëtori në FFM: Kujdesi për shëndetin e meshkujve duhet të jetë i vazhdueshëm

Ekip mjekësh nga Spitali Klinik “Acibadem Sistina” në FFM  mbajti  punëtorinë e parë nga punëtoritë e parashikuara që do të mbahen gjatë këtij muaji në institucionet dhe kompanitë vendase. Në muaji...

Lexo më tepër

“Acibadem Sistina” me debate të suksesshme në “Halk osiguruvanje”- përforcojmë vetëdijen për kontrolle të r...

Për rëndësinë e kontrolleve parandaluese gjinekologjie dhe vetkontrolleve të gjirit, cilat janë rreziqet dhe si grati ti njohin ndryshimet në trupin e tyre- me rastin e muajit të përkushtuar kancer...

Lexo më tepër

“Acibadem Sistina” dhe “Godit Fuqishëm” në kompaninë “Triglav osiguruvanje”

Mjekët nga Spitali Klinik “Acibadem Sistina” mbajtën punëtorinë e katërt që është pjesë nga fushata për shëndetin e grave “Godit fuqishëm” në kompaninë “Triglav osiguruvanje”. Në muajin tetor, muaj...

Lexo më tepër

Spitali “Acibadem Sistina” i riakredituar me JCI, një hap deri në përsosmërinë në kujdesin e pacientëve

Në vitin 2016 “Acibadem Sistina” ishte spitali i parë në vendin që mori akreditimin prestigjioz Joint Commission International (JCI). Këtë vite spitali mori edhe riakreditim, duke konfirmuar edhe n...

Lexo më tepër

“ACIBADEM SISTINA” MORI MIRËNJOHJE NGA QYTETI I SHKUPIT PËR FUSHATËN “GODIT FUQISHËM”

Punëtorinë e tretë nga fushata “Godit fuqishëm”, ekipi i Spitalit Klinik “Acibadem Sistina” e mbajti në Qytetin e Shkupit. Të punësuarit në komunën patën mundësi për të qenë pjesë nga aksioni i spi...

Lexo më tepër

“ACIBADEM SISTINA” ME PUNËTORI TË DYTË EDUKATIVE PËR NGRITJEN E NDËRGJEGJES PËR KANCERIN E GJIRIT PARA PUNO...

Me takimin e dytë edukativ me të punësuarit në kompaninë Tineks, spitali klinik “Acibadem Sistina” vazhdon aksionin për ngritjen e ndërgjegjes për kancerin e gjirit. Në muajin tetor, që është muaji...

Lexo më tepër