fbpx

Një dekadë jemi të përkushtuar ndaj shëndetit tuaj- Acibadem Sistina shënon 10 vjetorin e ekzistimit

Mbi 100.000 ndërhyrje kirurgjikale, 700.000 ekzaminime të realizuara dhe mbi 16.500 foshnje të lindura dhe shumë buzëqeshje të fëmijëve shënuan dekadën mbrapa nesh në të cilën mbi 550.000 pacientë ...

Lexo më tepër

Testet janë aprovuar nga Qeveria e Holandës, Acibadem Sistina është spitali i parë në vendin tonë me akredi...

Spitali Klinik Acibadem Sistina është pjesë e grupacionit të dytë më të madh të spitaleve, grupacionit malezian IHH dhe është spitali i parë që në vitin 2016 në vendin tonë mori akreditimin prestig...

Lexo më tepër

Të punësuarit nga Spitali Klinik “Acibadem Sisitina” dhuruan 50 pako me ushqim dhe materiale mjekësore për ...

Të punësuarit në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina” dhuruan 50 pako me prodhime ushqimore dhe mjete për higjiene personale të dedikuara për grupet më të rrezikuara të qytetarëve nga Dibra dhe Qendr...

Lexo më tepër

“Orka Holding” dhe “Acibadem Sistina” me donacion nga 325.000 euro në luftën kundër koronavirusin

Kompania “Orka Holding” si kompani e cila 30 vite paraqet shtyllë dhe pjesë e rëndësishme dhe në sistemin ekonomik të shtetit dhe Spitali “Axhibadem Sistina” që është 19 vite lider në shëndetësi me...

Lexo më tepër

KAPACIETET E HOTELIT “IBIS STYLES” U PLOTËSUAN, EDHE HOTELI “IBIS SKOPJE CITY CENTER” I HAP DYERT PËR IZOLIM

Nga sot si kapacitet shtesë për akomodim të personave në izolim tërësisht vihet në dispozicion edhe hoteli i përgatitur „Ibis Skopje City Center“ në të cilin gjatë ditës do të arrijnë 8 persona. Gr...

Lexo më tepër

59 persona janë vendosur në Ibis Styles- “Acibadem Sistina” jep edhe mbështetje mjekësore

Dje në orët e vona të natës në hotelin “Ibis Styles” (objekti i spitalit të mëparshëm Mala Bogorodica- Sistina) janë pranuar personat e parë që duhet të qëndrojnë në izolim dmth. në karantinë.  Bëh...

Lexo më tepër

DHOMAT NË HOTELET IBIS JANË TË PAJISURA TËRËSISHT DHE TË PËRGATITURA MENJËHERË TË PRANOJNË PERSONA NË IZOLIM

Edhe një herë njoftojmë publikun se të dy hotelet Ibis Skopje – “Ibis Qendër” dhe “Ibis Style”, që “Acibadem Sitina” dhe “Orka Holding” i kanë vënë në dispozicion sipas nevojës së shtetit dhe Minis...

Lexo më tepër

„ACIBADEM SISTINA” vë në dispozicion 5 spitale mobile për qytetarët e Maqedonisë

Të nderuar, Spitali klinik “Acibadem Sistina” përveç kapaciteteve të tij të lira dhe makinave respiratorë të cilat sipas nevojës i vuri në dispozicion për qytetaret e Maqedonisë me një marrëveshje ...

Lexo më tepër

Njoftim

Të nderuar, Ju njoftojmë se Spitali Klinik “Acibadem Sistina” punon me kapacitet të plotë dhe në të gjitha departamentet ofron shërbime shëndetësore për të gjithë pacientë në mënyrë të vazhdueshëm....

Lexo më tepër

ACIBADEM SISTINA DHE ORKA HOLDING: MBI 150 DHOMA NË HOTELIN “IBIS” VIHEN NË DISPOZICION PËR RAS...

  “Acibadem Sistina” dhe “Orka Holding” njoftojnë se nga dita e nesërme në dispozicion të Ministrisë së Shëndetësisë  do të jetë gjithë kapacitetin e Hotelit Ibis Styles (spitali i mëparshëm “...

Lexo më tepër