fbpx

Spitali Klinik “Acibadem Sistina” оfron pako speciale për lindje: Të gjitha shërbimet për një lindje të sig...

Spitali Klinik “Acibadem Sistina” promovon pako speciale për lindje të cilat ofrojnë kujdes të plotë shëndetësor në përudhen para dhe pas lindjes. Bëhet fjalë për periudhën kur shëndeti i gruas ësh...

Lexo më tepër

“Fjalët nuk mund të përshkruajnë ndjenjen kur sillni një jetë të re në botë”- Mamia Sibinovska del në pension

Me lot në sy dhe përqafime të sinqerta nga koleget e saj, mamia Elizabeta Sibinovska lëshon Spitalin Klinik “Acibadem Sistina”. Punën e saj e përfundon pas 40 viteve përvojë pune në këtë profesion-...

Lexo më tepër

“ACIBADEM SISTINA” OFRON TESTE TË REJA LABORATORIKE MOLEKULARE DHE PAKO PËR IVF DHE GJINEKOLOGJI

Në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina” për pacientët në dispozicion janë pakot e reja me çmime të volitshme për detektimin e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme, pako gjinekologjike Torch skrin...

Lexo më tepër

Hendbollisti i njohur Filip Mirkullovski vizitoi Qendrën Premium për jetë të shëndetshme dhe terapi fizikale  

Hendbollisti Filip Mirkullovski vizitoi Qendrën për jetë të shëndetshme dhe terapi fizikale  e cila disponon me pajisjen më moderne. Ai u njoh me kapacitetet dhe mundësitë që ofrohen në këtë qendër...

Lexo më tepër

MJEKË NGA UKRAINA VIZITUAN SPITALIN “ACIBADEM SISTINA”

Mbi 30 mjekë dhe persona mjekësorë përmes Shoqatës franceze – ukraine për sinergji në fushën e shëndetësisë (ASFUDS) sot ishin në vizitë të Spitalit Klinik “Acibadem Sistina”. Bëhet fjalë për...

Lexo më tepër

„Acibadem Sistina” ofron pako laboratorike për skrining të detajuar për gjendjet post-covid

Spitali klinik “Acibadem Sistina” fillon me ofrimin e pakove promovuese për analiza laboratorike për përcaktimin e statusit biokimik- imunologjik te pacientët me gjendje post- covid. Këto analiza r...

Lexo më tepër

MIRËNJOHJE PËR PUNONJËSIT NË QENDRËN PËR COVID NË “ACIBADEM SISTINA” PËR PËRKUSHTIMIN DHE KUJDESIN E TYRE G...

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Mamive dhe Infermierëve,  Shoqata e Infermierëve, teknikëve dhe mamive të Republikës së Maqedonisë i dha një mirënjohje ekipit të Qendrës së Covid në Spitalin Kli...

Lexo më tepër

Një pjesë e tenistëve më të mirë në Maqedoni: Filluan ndeshjet e Kupës Davis, “Acibadem Sistina” është spon...

Sot fillojnë ndeshjet e tenisit në Kupën Davis të cilat do të mbahen në Maqedoni deri më 26 qershor, ndërsa sponsori i artë i të cilave është Spitali Klinik “Acibadem Sistina”. Në këtë ndeshje të r...

Lexo më tepër

PAMJA E PËRSOSUR ME TRAJTIMET E REJA KOZMETIKE NË “ACIBADEM SISTINA”- ZBRITJE PROMOVUESE NGA 30%

Në Departamentin e Dermatovenereologjisë dhe Dermatologjisë në kuadër të Qendrës së Përsosmërisë në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina” për pacientët në dispozicion janë trajtimet  kozme...

Lexo më tepër

NDESHJA E DYTË NË KAMPIONATIN EVROPIAN, PËR FIZIOTERAPISËT E “ACIBADEM SISTINA” PANDEV DHE ELMA...

Disa minuta para ndeshjes së dytë të kombëtares maqedonase në Kampionatin Evropian, futbollistët maqedonas po përgatiten me intensitet të lartë. Kjo është një ndeshje kryesore për futbollistët tonë...

Lexo më tepër