fbpx

Mirënjohje për ekipin e spitalit “Acibadem Sisitina” për humanitetin e treguar në Ditën e Personave me Sind...

Spitali klinik “Acibadem Sistina” mori mirënjohjen për kompani me përgjegjësi shoqërore pasi që në garën që tradicionalisht mbahet me rastin e Ditës Botërore të Personave me Sindromën Down ka marrë...

Lexo më tepër

Dermatologët e lartë nga Ballkani dhe “Acibadem Sisitna” në simpozium në Shtip

Rreth 100 dermatologë të vendit, dhjetë ligjërues jashtë vendit para disa qindra studentë morën pjesë në simpozium të cilin në Shtip u mbajt nën patronazhën e Universitetit “Goce Delçev” dhe Fakult...

Lexo më tepër

SPITALI KLINIK “ACIBADEM SISTINA” MORI MIRËNJOHJE NGA KRYQI I KUQ I KOMUNËS SË KARPOSHIT

Spitali Klinik “Acibadem Sistina” mori mirënjohjen për kontribut të veçantë nga Kryqi i kuq i Komunës së Karposhit. Kryetrari i komunës së Karposhit, Stefan Bogoev personalisht e ndau mirënjohjen, ...

Lexo më tepër

Intervistë me Dr. Jana Marin për Zhenski magazin: Burrat duhet të çmohen sipas grave që i kanë pranë tyre

E fortë, ambiciozë, e arsimuar, e suksesshme dhe gjithmonë me zë të lartë për rolin e gruas bashkëkohore në shoqërinë. Shkaku i mjaftueshëm për të folur më Dr. Jana Marin, drejtoreshë dhe anëtare e...

Lexo më tepër

“Acibadem Sistina” pjesë e ekipit të ligjëruesve për HR, studentët mësuan nga përvoja e më të mirëve

Drejtoresha e Departamentit për burime njerëzore në spitalin Klinik “Acibadem Sistina” Sllobodanka Aleksovska dhe Sashka Todorovska nga departamenti i njëjte ishin ligjërues në ditën e parë të të a...

Lexo më tepër

Me ndërhyrje të hershme dhe metoda të veçanta, në “Acibadem Sisitina” kemi trajtime të sukseshme te fëmijët...

Historitë e suksesshme, shumë emocione dhe lumturi e përbashkët janë përditshmëri në Qendrën për ndjekjen e zhvillimit në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina”. Një numër i madh i fëmijëve vijnë këtu ...

Lexo më tepër

Në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina” në dispozicion është testi më bashkëkohor për diagnostikim të sëmund...

Në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina” në dispozicion është testi i shpejtë joinvasiv, që mundëson informacione shtesë që mund të ndihmojnë në zgjedhjen e strategjisë më të mirë për diagnostikim dhe...

Lexo më tepër

Metoda e re e përtëritjes lazerike(rejuvenim lazerik) në Spitalin klinik “Acibadem Sistina”

Spitali klinik “Acibadem Sistina” u ofron pacientëve rejuvenim lazerik që jep një efekt shumë të mirë, Bëhet rejuvenim i ftohtë ose i ashtuquajtur smooth eye rejuvenation. Lëkura shtrëngohet me laz...

Lexo më tepër

“Acibadem Sistina”, tërësisht i ka implementuar standardet për efikasitet energjetik

STANDARDIZIMI DHE RESPEKTIMI I REKOMANDIMEVE PËR EFIKASITET ENERGJETIK NËNKUPTON ZVOGËLIMIN E SHPENZIMIT TË ENERGJISË ELEKTRIKE Sipas shembullit të kompanive më të mira dhe të përgjegjshme botërore...

Lexo më tepër

LABORATORI BIOKIMIK I SPITALIT “ACIBADEM SISTINA ËSHTË SINONIM PËR DIAGNOSTIKIM TË LARTË LABORATORIK

Laboratori biokimik në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina” disponon me pajisjen më të sofistikuar për përpunimin e analizave të të gjitha fushave të kimisë klinike, në afatin më të shkurtër të munds...

Lexo më tepër