fbpx

“Karavani rozë” në Koçani

“Karavani rozë” në Koçani Karavani për edukimin dhe parandalimin e sëmundjeve malinje vazhdoi në qytetin e Koçanit. Në praninë e qytetarëve u prezantuan njohjet më të fundit për diagnistikimin e ka...

Lexo më tepër

U prezantuan arritjet më të reja bashkëkohore në fushën e kardiokirurgjisë

U prezantuan arritjet më të reja bashkëkohore në fushën e kardiokirurgjisë Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’ organizoi takimin e ekspertëve me temë ‘ Avancimet moderne në kardiokirurgji’. Arritjet ...

Lexo më tepër

Takim ekspertësh në fushën e kardiokirurgjisë

Takim ekspertësh në fushën e kardiokirurgjisë Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’ organizon një takim ekspertësh me temë ‘Avancimet moderne në kardiokirurgji’. Takimi do të mbahet sot (12.11.2014) në...

Lexo më tepër

Ushtrime dhe teknika pa pagesë për pacientët me SPOK

Ushtrime dhe teknika pa pagesë për pacientët me SPOK Me rastin e ditës botërore të SPOK (COPD) – 15.11.2014 (e shtunë) Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’ organizon ushtrime të lira dhe teknika...

Lexo më tepër

Punonjësit e Spitalit klinik ‘Acibadem Sistina’ dhuruan 65 njësi gjak

Punonj ësit e Spitalit klinik ‘Acibadem Sistina’ dhuruan 65 njësi gjak Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’ në bashkëpunim me Intitutin e tranfuziologjisë organizoi me sukses një tjetër aksion për dhu...

Lexo më tepër

Leksione edukative për rritjen e ndërgjegjësimit në lidhje me kancerin e gjirit

Bëhuni pjesë e ‘Karavanit rozë 2014’ Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’ së bashku me shoqatën ‘Borka – për çdo ditë të re’ filluan me organizimin e leksioneve edukative për rritjen e ndërgjegjësimit...

Lexo më tepër

Spitali klinik “Acibadem Sistina” pjesë e Konferencës Kombëtare për lufën kundër kancerit të gjirit

Spitali klinik “Acibadem Sistina” pjesë e Konferencës Kombëtare për lufën kundër kancerit të gjirit Spitali klinik “Acibadem Sistina” ishte pjesë e konferencës së 7-të kombëtare në luftën kundër ka...

Lexo më tepër

Dr. Tatjana Cepreganova – Cangovska pjesë e ekipit “Acibadem Sistina”

Dr. Tatjana Cepreganova – Cangovska pjesë e ekipit “Acibadem Sistina” Spitali klinik “Acibadem Sistina” zgjeroi ekipin e tij me specialistë në fushë...

Lexo më tepër

Fushata: ‘Hapa për një zemër të shëndetshme’

Fushata: “Hapa për një zemër të shëndetshme” Spitali klinik “Acibadem Sistina” i’u bashkua javës evropiane të lëvizjes, me fushatën “Hapa për një zemër të shëndetshme&...

Lexo më tepër

Doli numri i 15-të i botimit të revistës së ‘Acibadem Sistina Plus’

Doli numri i 15-të i botimit të revistës së ‘Acibadem Sistina Plus’ Në numrin e ri të ‘Acibadem Sistina Plus’ temë kryesore është ‘Shëndeti i fëmijëve’ dhe theksi është vënë në zemrën e guximshme t...

Lexo më tepër