fbpx

Mjeku shqiptar në RMV tregon çmimet e testeve në spitalin privat: Janë të shumtë qytetarët që vijnë vullnet...

Elvis Mustafa, mjek në spitalin ‘Sistina’, në Maqedoninë e Veriut tha për Euronews Albania se spitali ku ai punon ka bërë shumë testime në RMV që nga fillimi i epidemisë, duke nisur nga testet sero...

Lexo më tepër

PËR PACIENTËT QË DO TË KENË NEVOJË PËR NDONJË NDËRHYRJE SHTESË KORONAROGRAFIA DO TË JETË FALAS

Spitali Klinik “Acibadem Sistina” me një mundësi të re për pacientët në departamentin e kardiologjisë. Me këtë risi, pacientëve që gjatë koronarografisë do t’u vërtetohet se kanë nevojë për n...

Lexo më tepër

MIRËNJOHJE NGA QEVERIA PËR MJEKËT NGA SPITALI “ACIBADEM SISTINA” PËR TRANSPLANTIMIN E PARË TË SUKSESSHËM T...

Qeveria u nda mirënjohje për mjekët që kryen transplantimin e parë të zemrës në vend. Përmes këtij gjesti, shpreh mirënjohjen e tij të sinqertë për këtë hap historik. “I keni bashkuar kapacit...

Lexo më tepër

“ACIBADEM SISTINA” PËRSËRI NË DISPOZICION PËR PACIENTËT NGA KOSOVA, PËR HYRJE NË SHTET NUK KA NEVOJË PËR TE...

Në përputhje me vendimin e Qeverisë së Maqedonisë për hyrje në shtetin qytetarët e Kosovës nuk kanë nevojë të dorëzojnë test për Covid-19. Me këtë vendim lejohet hyrja në shtet pa pengesa por vetëm...

Lexo më tepër

Më i miri zgjedh më të mirët – Stojance Stoilov shkon në shtëpi pas operacionit në hundë në “Ac...

Kapiteni i KH “Vardar” dhe reprezentuesi maqedonas Stojance Stoilov lëshon spitalin  pas operacionit të hundës në “Acibadem Sistina”. Bëhet fjalë për një operacion rutinë të...

Lexo më tepër

Spitali Klinik “Acibadem Sistina” nuk është spital për covid

Në përputhje me vendimin e ri të Qeverisë dhe duke i respektuar të gjitha parimet morale,  etike dhe mjekësore, ju njoftojmë se Spitali Klinik “Acibadem Sistina” nuk ofron trajtimin e p...

Lexo më tepër

SPITALI KLINIK “ACIBADEM SISTINA” NUK ËSHTË SPITAL PËR COVID

Në përputhje me vendimin e ri të Qeverisë dhe duke i respektuar të gjitha parimet morale,  etike dhe mjekësore, ju njoftojmë se Spitali Klinik “Acibadem Sistina” nuk ofron trajtimin e pacientëve po...

Lexo më tepër

Të punësuarit në “Acibadem Sistina” këtë vitë dhuruan mbi 350 njësi të gjakut

Për shkak të nevojës së rritur për gjaknë  këtë periudhë gjatë pandemisë nga koronavirus, këtë vit u organizuan pesë aksione për dhurimin e gjakut në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina”. Çdo aksion ...

Lexo më tepër

U dhuruan 51 njësi të gjakut gjatë aksionit të dhurimit të gjakut në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina”

Për herë të katërt këtë vit u realizua aksion për dhurim të gjakut në Spitalin klinik “Acibadem Sistina” në bashkëpunim me organizatën e Kryqit të Kuq – Karposh dhe Institutin e Mjekësisë së Transf...

Lexo më tepër

FC Shkupi i kërkoi falje publike “Acibadem Sisitina”

Klubi i futbollit “Shkupi” në mënyrë  publike i kërkoi falje Spitalit klinik “Acibadem Sistina” siç thonë ata për gabimin e bërë dhe të publikuar në mediat. Nga klubi i futbollit potencojnë se në a...

Lexo më tepër