fbpx

Doli numri i 15-të i botimit të revistës së ‘Acibadem Sistina Plus’

Doli numri i 15-të i botimit të revistës së ‘Acibadem Sistina Plus’ Në numrin e ri të ‘Acibadem Sistina Plus’ temë kryesore është ‘Shëndeti i fëmijëve’ dhe theksi është vënë në zemrën e guximshme t...

Lexo më tepër

Kirurgjia e parë kardiake e kryer tek foshnja e lindur para kohe

Kirurgjia e parë kardiake e kryer tek foshnja e lindur para kohe Në Spitalin klinik ‘Acibadem Sistina’ është kryer intervenimi i parë kardiokirurgjik tek foshnja e lindur para kohe nën peshën 1 kg....

Lexo më tepër

Qendra e parë e hapur për gjirin në ‘ACIBADEM SISTINA’

Qendra e parë e hapur për gjirin në ‘ACIBADEM SISTINA’ Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’, hapi qendrën e parë për gjirin në të cilën pacientët të cilët vuajnë nga sëmundjet e gjirit në të njejtin v...

Lexo më tepër

Prof. Dr. Çedomir Dimitrovski pjesë e ekipit ”Acibadem Sistina’’

Prof. Dr. Çedomir Dimitrovski pjesë e ekipit ”Acibadem Sistina”   Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’ zgjeroi ekipin profesional me eminentin profesor në...

Lexo më tepër

Ndarja e kuponave të lojës fituese ‘ Më zgjidhni në më shtatzëna’

Ndarja e kuponave të lojës fituese ‘ Më zgjidhni në më shtatzëna’   Në amfiteatrin e Spitalit klinik ‘Acibadem Sistina’ u ndanë kuponat për lindjen pa pagesë të grave shtatzëna të cilat kishin...

Lexo më tepër

U hap qendra spinale në Spitalin e klinikës “Acibadem Sistina”

U hap qendra spinale në Spitalin e klinikës “Acibadem Sistina” Spitali i klinikës “Acibadem Sistina” e hapi qendrën e parë spinale, ku në një vend do të trajtohen të gjitha sëmundjet e boshtit kurr...

Lexo më tepër

Dermatoskopi më modern në botë Mole Max HD PRO Vetëm në “Acibadem Sistina”

Dermatoskopi më modern në botë Mole Max HD PRO Vetëm në “Acibadem Sistina A i kontrolloni bengat tuaja, pas ekspozimit në diell? Rreziku nga melanoma rritet pas ndikimit të dëmshëm të rrezeve të di...

Lexo më tepër

Buzëqeshje e re dhe dhëmbë të shëndetshëm për Blagojcen e vogël

Buzëqeshje e re dhe dhëmbë të shëndetshëm për Blagojcen e vogël Blagoja Atanasov, heroi i vogël me sindromë Down, asnjëherë deri tani nuk ka shkuar te dentisti. Është 10 vjeç dhe shpesh ankohej për...

Lexo më tepër

Shpallja për fituesin e lojës „Мë zgjidhni në më shtatzëna“

Shpallja për fituesin e lojës „Мë zgjidhni në më shtatzëna“ Të nderuar, Pak kohë më parë, u numëruan votat e pjesëmarrësve të lojës fituese „Мë zgjidhni në më shtatzëna”. Sipas rregullave, janë mar...

Lexo më tepër

Ofertë për buzëqeshje të përkryer

Ofertë për buzëqeshje të përkryer Departamenti i stomatologjisë në spitalin klinik ‘Acibadem Sistina’ në muajin korrik dhe gusht ofron -30% ulje çmimi në kryerjen e implanteve dentare. Implantet de...

Lexo më tepër