fbpx

“Acibadem Sistina” pjesë e Kongresit onkologjik dhe patologjik

“Acibadem Sistina” pjesë e Kongresit onkologjik dhe patologjik Nga data 1 deri më 4 Shtator, qyteti i Ohërit ishte mikpritës i edicionit të Vlll ditëve onkologjike të Ustkës dhe i Kongresit të dytë...

Lexo më tepër

Paketa kardiologjike me çmime promovuese

Paketa kardiologjike me çmime promovuese   Me rastin e muajit të zemrës, spitali klinik “Acibadem Sistina” ka përgatitur paketa për shërbimet e zemrës me çmime promovuese. Për të k...

Lexo më tepër

Orka Holding do të dhurojë 3.000. 000 denarë për viktimat

Orka Holding do të dhurojë 3.000. 000 denarë për viktimat Kompania Orka Holding AD Shkup dhe fondacioni “Ilija Kamçev” shprehin ngushëllimet e thella për familjet e viktimave dhe ngushëllime të sin...

Lexo më tepër

Dyzetë fëmijë u pajisën me diplomë për suksesin e tyre në not

Dyzetë fëmijë u pajisën me diplomë për suksesin e tyre në not Me ndarjen e diplomave përfundoi edhe mësimi i fundit i shkollës verore për not që u organizua nga spitali klinik “Acibadem Sistina” dh...

Lexo më tepër

Mjekë nga Serbia vizituan Spitalin klinik “Acibadem Sistina”

Mjekë nga Serbia vizituan Spitalin klinik “Acibadem Sistina” Me qëllim për tu njohur me kapacitetin, pajisjet teknologjike dhe protokollet e punës, këtë fundjavë Spitali klinik “Acibadem Sistina” u...

Lexo më tepër

U formua Acibadem City Clinic- grupacioni më i madh shëndetësor në Bullgari

U formua Acibadem City Clinic- grupacioni më i madh shëndetësor në Bullgari Komisioni për Mbrojtjen e Konkurrencës konfirmoi marrëveshjen e Acibadem për marrjen e spitalit Tokuda dhe bashkimin me C...

Lexo më tepër

“Acibadem Sistina” , Spitali i parë në Maqedoni i akredituar sipas JOINT COMMISSION INTERNATIONAL

“Acibadem Sistina” , Spitali i parë në Maqedoni i akredituar sipas JOINT COMMISSION INTERNATIONAL Spitali klinik, Acibadem Sistina mori vulën e artë të cilësisë dhe sigurisë, si rezultat i pajtuesh...

Lexo më tepër

Kontroll pa pagesë të nishanëve

Kontroll pa pagesë të nishanëve Spitali klinik “Acibadem Sistina” me rastin e muajit të melanomës të shtunën me datë 14.05.2014 do të orgnizojë ekzaminime mjeksore pa pagesë të nishanëve. Kontrolle...

Lexo më tepër

Intervistë me Tamara Todevskën – Hana zgjoi një dashuri të papërshkrueshme

Intervistë me Tamara Todevskën Hana zgjoi një dashuri të papërshkrueshme Këto ditë, një nga lajmet kryesore është lindja e Hanas, vjaza e këngëtares Tamara Todevska dhe ish basketbollistit dhe drej...

Lexo më tepër

Acibadem dhe Orka Holding blenë spitalin Tokuda

Acibadem dhe Orka Holding blenë spitalin Tokuda Orka Holding nëpërmjet Spitalit klinik “Acibadem Sistina” sëbashku me gjigandin shëndetësor Turk “Acibadem” sot kanë nënshkruar një marrëveshje për b...

Lexo më tepër