fbpx

“ACIBADEM SISTINA” FILLOI ME KRYERJEN E NDËRHYRJEVE KARDIOKIRURGJIKALE TË FËMIJËVE QË MBULOHEN NGA FSSHM

Në Spitalin klinik “Acibadem Sistina” është filluar me kryerjen e ndërhyrjeve kardiokirurgjikale të fëmijëve ( nga mosha 0 deri në moshën 18  vjeçare) me sëmundje kardiovaskulare që janë mbuluar ng...

Lexo më tepër

“Acibadem Sistina” me punëtori në FFM: Kujdesi për shëndetin e meshkujve duhet të jetë i vazhdueshëm

Ekip mjekësh nga Spitali Klinik “Acibadem Sistina” në FFM  mbajti  punëtorinë e parë nga punëtoritë e parashikuara që do të mbahen gjatë këtij muaji në institucionet dhe kompanitë vendase. Në muaji...

Lexo më tepër

“Acibadem Sistina” me debate të suksesshme në “Halk osiguruvanje”- përforcojmë vetëdijen për kontrolle të r...

Për rëndësinë e kontrolleve parandaluese gjinekologjie dhe vetkontrolleve të gjirit, cilat janë rreziqet dhe si grati ti njohin ndryshimet në trupin e tyre- me rastin e muajit të përkushtuar kancer...

Lexo më tepër

“Acibadem Sistina” dhe “Godit Fuqishëm” në kompaninë “Triglav osiguruvanje”

Mjekët nga Spitali Klinik “Acibadem Sistina” mbajtën punëtorinë e katërt që është pjesë nga fushata për shëndetin e grave “Godit fuqishëm” në kompaninë “Triglav osiguruvanje”. Në muajin tetor, muaj...

Lexo më tepër

Spitali “Acibadem Sistina” i riakredituar me JCI, një hap deri në përsosmërinë në kujdesin e pacientëve

Në vitin 2016 “Acibadem Sistina” ishte spitali i parë në vendin që mori akreditimin prestigjioz Joint Commission International (JCI). Këtë vite spitali mori edhe riakreditim, duke konfirmuar edhe n...

Lexo më tepër

“ACIBADEM SISTINA” MORI MIRËNJOHJE NGA QYTETI I SHKUPIT PËR FUSHATËN “GODIT FUQISHËM”

Punëtorinë e tretë nga fushata “Godit fuqishëm”, ekipi i Spitalit Klinik “Acibadem Sistina” e mbajti në Qytetin e Shkupit. Të punësuarit në komunën patën mundësi për të qenë pjesë nga aksioni i spi...

Lexo më tepër

“ACIBADEM SISTINA” ME PUNËTORI TË DYTË EDUKATIVE PËR NGRITJEN E NDËRGJEGJES PËR KANCERIN E GJIRIT PARA PUNO...

Me takimin e dytë edukativ me të punësuarit në kompaninë Tineks, spitali klinik “Acibadem Sistina” vazhdon aksionin për ngritjen e ndërgjegjes për kancerin e gjirit. Në muajin tetor, që është muaji...

Lexo më tepër

Infermieret nga „Acibadem Sistina“ me prezantime në Kongresin e Kardiologjisë në Ohër

Infermieret e Spitalit Klinik “Acibadem Sistina” morën pjesë në  kongresin e gjashtë të Kardiologjisë në Maqedoni dhe në kongresin e parë të Kardiologjisë rajonal, që u mbajt këtë muaj në Ohër. Pje...

Lexo më tepër

NË “ACIBADEM SISTINA” PUNOVA PUNËN MË TË MIRË NË BOTË, INFERMIERJA MARIKA SOKOLLOVSKA DEL NË PENSION DUKE F...

Kur puna është e bukur, kur të pëlqen, për atë flet me emocione. Me fjalë të zgjedhura, duke zgjuar emocione personave të tjerë, Marika Sokollovska lëshon Spitalin Klinik “Acibadem Sistina”. Përvoj...

Lexo më tepër

MJEKËT NGA SPITALIT “ACIBADEM SISTINA” ME PUNËTORI EDUKATIVE PËR NGRITJEN E NDËRGJEGJES PËR SHËNDETIN E FEM...

Muajin tetor është muaji për ngritjen e ndërgjegjes për kancerin e gjirit, ndërsa Spitali Klinik “Acibadem Sistina” e shënon me disa punëtori dhe takime edukative që kanë të bëjnë me shëndetin e fe...

Lexo më tepër